Вторник, 07.05.2024, 02:32 | RSS | Приветствую Вас Гость
Главная | Регистрация | Вход


Главная
Банер
Головне меню
Меджліс
МОН України
Розклад уроків
НОВА ШКОЛА
Інформатика
Довідник ВНЗ
ЗНО
Вход на сайт
ЦНАП
Селищна рада
Подорож Україною

Главная » 2019 » Сентябрь » 4 » Свято Першого дзвоника у Новоолексіївській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №1
17:40
Свято Першого дзвоника у Новоолексіївській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №1

Перший дзвоник – завжди урочисте і надзвичайно хвилююче свято. Воно незабутнє своєю святковою атмосферою, доброзичливими і щирими посмішками, свіжістю оновлених класів.

Святковий день 2 вересня 2019 року пройшов у Новоолексіївській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №1 Генічеської районної ради Херсонської області організовано та злагоджено, радуючи школярів, батьків і, звичайно, вчителів яскравими осінніми квітами та урочистостями з нагоди початку нового навчального року.

Перший дзвоник - завжди хвилююча подія, особливо для наймолодших та найстарших учнів. Цього року у Новоолексіївській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №1 гостинно і радісно відчинила двері для 70 першокласників. Саме для них були сказані теплі слова та побажання, а також вручені подарунки. Для 47 одинадцятикласників цей навчальний рік буде останнім і вирішальним, бо прокладемежу між дитинством і дорослим життям. На святі були присутні гості начальник відділу кадрів Районного відділу поліції Кальченко В.

Директор школи Люманов Л. І. привітав усіх з чудовим святом, побажав учням, батькам, учителям міцного здоров'я, відмінних знань, наполегливості та успіхів у навчанні. Найкращим учням та активним класам було вручено грамоти та похвальні листи. На святі лунали пісні і зворушливі вірші  від одинадцятикласників та маленьких першачків. Весело пролунав дзвінок і 645 учнів Новоолексіївській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №1 опановують нове, поки що для них невідоме і незвідане. Тож побажаємо нашим школярам успіхів у новому навчальному році, а освітянам наснаги і творчості.

Просмотров: 219 | Добавил: ooh1 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar

Copyright MyCorp © 2024