Суббота, 27.04.2024, 00:00 | RSS | Приветствую Вас Гость
Главная | Регистрация | Вход


Главная
Банер
Головне меню
Меджліс
МОН України
Розклад уроків
НОВА ШКОЛА
Інформатика
Довідник ВНЗ
ЗНО
Вход на сайт
ЦНАП
Селищна рада
Подорож Україною

Главная » 2018 » Октябрь » 1 » Квест – естафета «Під блакитним небом Херсонщини»
17:39
Квест – естафета «Під блакитним небом Херсонщини»

    У рамках заходів, присвячених 100-річчю з дня народження В.О. Сухомлинського, у Новоолексіївській загальноосвітній школі І – ІІІ ступенів №1, 27 вересня 2018 року була проведена квест – естафета «Під блакитним небом Херсонщини». У квесті прийняли участь здобувачі освіти 6-х класів, які склали 3 команди: 6 – А клас – «Соколята», 6 – Б клас – «Барвінчата», 6 – В клас – «Сонечко».

Для учнів школи така форма проведення заходу була новинкою, тому інтригуючим для них були хвилини, як від початку квесту, так і до його завершення.

Під час урочистої частини відкриття квесту, здобувачі освіти показали свої творчі здібності, презентуючи свою команду.

  Після презентації команд, проходження інструктажу та отримання карти маршруту, позитивно налаштовані учасники із зацікавленням поринули у захоплюючу подорож, де на них чекали різноманітні завдання. Під час проходження ключових майданчиків учні були досить активними, налаштованими на боротьбу, але при цьому коректно вели себе та зберігали толерантне відношення до учасників інших команд.

   Хвилюючим моментом став час, коли школярі очікували на підбиття підсумків і оголошення журі – команди переможця. З невеликим відривом від інших команд – переможцями стала команда «Барвінчата». Гідно прийняли свою поразку інші команди, привітавши переможців. Цим самим, учні показали свою відкритість, зрілість та толерантне відношення один до одного.

Головним побажанням дітей (як учасників, так і учнів інших класів) – є систематичне проведення заходів у такій неформальній формі. Адже квест – це чудовий спосіб перевірити свої знання та вміння у вирішенні реальних задач.

Гордість і надія школи.  

Просмотров: 588 | Добавил: ooh1 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar

Copyright MyCorp © 2024